BREZSKRBNI VSAK DAN

Odstranjevanje dlak z najnovejšo generacijo laserjev.

Odstranjevanje dlačic BUSHFREE osebje Tina

Odstranjevanje dlak z najnovejšo generacijo laserjev

Najnovejša tehnologija za najboljše rezultate.

“Moški, predvsem športniki se vse večkrat odločajo za odstranjevanje dlak. Tako na hrbtu, kot tudi na drugih motečih predelih, kot so prsa, pazduhe in noge.

Najnovejši laserji za lasersko odstranjevanje dlačic, katere odlikuje najnovejša tehnologija, zagotavljajo preprosto, nebolečo, varno in hitro rešitev za učinkovito odstranjevanje dlak.”

Tina

Bushfree specialistka

Učinkovit in preprost postopek

Za gladko in urejeno kožo.
Preprosto

Z našimi laserji nove generacije je postopek odstranjevanja dlak preprost in hiter, tako pri ženskah kot pri moških.

Neboleče

Odstranjevanje dlak z laserji nove generacije je povsem neboleče, pojavi se lahko le občutek rahlega špikanja. Koža ni razdražena in je še isti dan pripravljena tudi na trening in potenje.

Varno

Celoten postopek odstranjevanja dlak z laserji nove generacije je popolnoma varen, saj ga izvaja izurjeno in izkušeno kozmetično osebje, ki mu zaupa veliko moških.

Učinkovito

Z laserji nove generacije je odstranjevanje dlak hitro in učinkovito, tudi pri večjih površinah (npr. hrbet, prsni koš).

Brez skrbi iz dneva v dan.
Že za samo 39 € na predel!
Odstranjevanje dlak BUSHFREE predeli

nad zgornjo ustnico
39 € / 2 obiska

 

brada
39 € / 2 obiska

1 of 10

zatilje
39 € / 1 obisk

2 of 10

pazduhe
39 € / 1 obisk

3 of 10

ramena
39 € / 1 obisk

 

roke do komolcev
39 € / 1 obisk

 

roke nad komolci
39 € / 1 obisk

 

cele roke
78 € / 1 obisk

4 of 10

prsa
39 € / 1 obisk

 

prsne bradavice
39 € / 2 obiska

5 of 10

trebuh
39 € / 1 obisk

6 of 10

hrbet zgornji del
39 € / 1 obisk

 

hrbet spodnji del
39 € / 1 obisk

 

cel hrbet
78 € / 1 obisk

7 of 10

noge do kolen
39 € / 1 obisk

 

noge nad koleni
39 € / 1 obisk

 

cele noge
78 € / 1 obisk

8 of 10

zadnjica
39 € / 1 obisk

9 of 10

intimni predeli
39 € / 1 obisk

10 of 10

Poskrbimo za vse nadležne predele

Od dlak na hrbtu pa do prsnega koša.

Še vedno ne verjamete?

Poglejte, kaj o naših storitvah pravijo izredno zadovoljne stranke!
“S storitvijo laserskega odstranjevanja dlak sem zares zadovoljen. Sem športnik, zato dlake pri meni ne pridejo v poštev. Z britjem sem izgubil ogromno časa, zato sem se odločil, da poskusim še laser - in ni mi žal!”
Odstranjevanje dlak BUSHFREE mnenja Miha
Miha
“Prej sem se odstranjevanja dlak na hrbtu lotil z britjem, pri čemer mi je seveda moral nekdo pomagati. Tega zdaj ni več. Nad Bushfreejem sem zares navdušen, saj so bili učinki vidni že po enem tretmaju. Končno sem celo poletje imel mir, na dopustu pa sem bil bolj samozavesten.”
Odstranjevanje dlak BUSHFREE mnenja Marko
Marko
“Pri britju dlak me je motilo predvsem to, da so se takoj znova pojavile, vedno pa sem imel tudi zelo razdraženo in pordelo kožo. Tega problema po laserju ni več, učinek pa traja zelo dolgo. Priporočam!”
Odstranjevanje dlak BUSHFREE mnenja Leon
Leon

Rezervirajte si svoj termin še danes!

Kaj lahko izgubite? Razen nadležnih dlak, seveda.
Šenčur
Ljubljana

junij 2022
pon tor sre čet pet
3031123
678910
1314151617
2021222324
272829301

Nahajamo se
v Šenčurju in Ljubljani.

Vedno bomo veseli tudi vašega klica na
051 897 680.

Lahko pa nam seveda tudi pišete na
info@bushfree.com.

Še vedno dvomite?

Spodaj si lahko preberete odgovore na najbolj pogosta vprašanja.
Naročite se lahko preko obrazca za naročanje zgoraj ali pa na telefonski številki 051 897 680.
Večina naših strank se odloči za odstranjevanje dlak predvsem na hrbtu, precej pa se jih odloči tudi za odstranjevanje dlak na prsnem košu ali na drugih delih telesa. Za lasersko odstranjevanje dlak se odločajo predvsem športniki, ki imajo po britju ali voskanju pri športnih aktivnostih še posebej občutljivo kožo (tako na potenje kot na drgnenje, recimo kolesarji). Seveda se za ta postopek odločijo tudi drugi, recimo moški, ki jih dlake preprosto motijo ali se zaradi njih ne počutijo dobro. Marsikateri moški se spopada s t. i. “razor burnom” na obrazu – preobčutljivostjo na vsakodnevno britje z britvico, čemur se s tem postopkom izognejo. Veliko moških pa se za lasersko odstranjevanje dlak odloči tudi zato, da so bolje vidne njihove tetovaže.
  • večja energija in posledično boljša učinkovitost,
  • ker so pri laserjih žarki močnejši in prodrejo globlje v kožo, je lasersko odstranjevanje dlak tudi hitrejše,
  • z neprekinjenim premikanjem sonde po površini kože zagotovimo popolno pokrivnost,
  • posebna hladilna tehnologija v glavi sonde skrbi za sprotno hlajenje površine kože, preprečuje površinske opekline in tako zmanjšuje oz. izniči bolečino

Pri idealnih kandidatih (svetla koža in temne dlake) je v povprečju potrebnih minimalno 5 ponovitev. Pri strankah s svetlejšimi dlakami je treba tretma ponoviti večkrat. Ker so dlake v različnih fazah rasti, se po enem obisku dlak ne bomo znebili. Laser deluje na dlake, ki so v anageni fazi rasti, zato je priporočljivo tretma ponovljati na približno 6 tednov. Le tako lahko dosežemo dober rezultat.

  • Pred tretmajem se je treba dva do tri tedne izogibati sonca, saj na porjaveli koži učinek ne bo tako dober kot bi bil sicer.
  • Priporočamo uporabo zaščitne kreme pred soncem, ki ima zaščitni faktor vsaj 30 (SPF). En dan do dva dni pred tretmajem je treba dlake na izbranem predelu klasično pobriti z britvico.
  • Med tretmaji odsvetujemo izpostavljanje soncu in uporabo solarija. Dlak med tretmaji ne smemo puliti ali voskati, lahko pa jih pobrijemo z britvico. Prav tako se je pred vsakim ponovnim tretmajem na izbranem predelu treba pobriti.
  • Po tretmaju prav tako odsvetujemo takojšnje izpostavljanje soncu in solariju, saj lahko pride do obarvanja (hiperpigmentacija) ali razbarvanja (hipopigmentacija) kože na predelu, kjer smo izvajali tretma. V primeru, da je koža po tretmaju razdražena (pri ljudeh z zelo občutljivo kožo), lahko predel namažemo z aloe vero ali drugim mazilom, ki pomirja kožo.
  • Razdraženosti kože praviloma ni.

Po izkušnjah izvajanja tretmaja na številnih strankah lahko trdimo, da tretma ne boli. Pri močnejših dlakah ima stranka lahko občutek rahlega špikanja. Posebna hladilna tehnologija v glavi sonde skrbi za sprotno hlajenje površine kože, preprečuje površinske opekline in tako zmanjšuje ali izniči bolečino.

Idealni kandidati za lasersko odstranjevanje dlak imajo svetlo kožo in temne dlake, saj laser učinkuje na melanin oziroma barvilo v dlaki. Več je melanina, boljši je učinek laserja. Če ima stranka svetlejše, blond dlake, je lahko učinek laserja slabši. V tem primeru je treba tretma ponoviti večkrat kot pri strankah s temnejšimi dlakami. Pri strankah s sivimi dlakami običajno učinka ni.

Da, SHR postopek odstranjevanja dlak izvaja kozmetično osebje in je za stranko popolnoma varen.

Po opravljenih tretmajih se število dlak zmanjša do 90 %. Učinek običajno traja od pol leta do enega leta. Ko se dlake ponovno začnejo pojavljati, je priporočljivo tretma ponoviti. Takrat sta dovolj eden do dva obiska.

Cena je 39 € na predel.

Posebne akcije večkrat objavimo na Facebooku.

Ponujamo tudi darilne bone.

Pokličite nas na telefon 051 897 680 ali pošljite mail na info@bushfree.com.